Word sponsor van Jasmijn

Met topsport is veel roem en ook veel geld te verdienen. Daarom voelen velen zich, vanuit de hele wereld, geroepen. Het is duidelijk dat van die velen, maar weinig zullen worden uitverkoren. Het vervolgen van een professionele tenniscarrière vergt grote investeringen: het betalen van trainers, coaches, het reizen en overnachten etc. Ik houd die kosten zo laag mogelijk. Zonder financiële ondersteuning zal ik deze weg, die hopelijk naar de top leidt, niet tot het eind kunnen volgen. Ik hoop dus sponsoren te vinden om mij te steunen. Op dit moment is de publiciteit die ik voor sponsoren genereer wellicht nog niet heel groot. Uiteraard is er op deze website ruimte voor hen ingericht en ben ik graag bereid met mogelijke sponsoren te overleggen over mogelijke andere vormen van publiciteit. Ik heb besloten om iedereen die in deze fase van mijn carrière mij wil steunen volledig terug te betalen als ik ooit de beste 100 op de wereldranglijst haal. Mijn gedachte is dat de sponsoren van het eerste uur mee moeten profiteren van het uiteindelijke succes. Als u mij wilt steunen kunt u contact met mij opnemen door het invullen van onderstaand formulier, te bellen of te mailen. Vooral alle ondersteuning ben ik buitengewoon dankbaar.

Als u onderstaand formulier zou willen invullen en verzenden neem ik zo snel mogelijk contact met u op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

    Zou jij een bijdrage willen doen of mij willen sponsoren?

    Met alleen materiaal en keihard werken kom ik niet aan de mondiale top. Daarvoor is meer nodig! De vele trainingen, toernooien en reizen kosten veel geld. Voor vragen kunt u contact met mij opnemen.