De eerste toernooien

06/07/2020

Langzaam maar zeker beginnen de eerste officiële toernooien in zicht te komen. Eind deze maand zijn de Nederlandse kampioenschappen in Amstelveen, het eerste toernooi voor mij sinds begin maart.

Duitse competitie

Eerst zal ik nog even laten weten hoe de 2 competitiedagen in Duitsland zijn gegaan. Op 14 juni speelde ik de eerste wedstrijd sinds lange tijd, ik speelde tegen een Française. Het was een spannende wedstrijd, ik speelde goed en won 6-4 3-6 en 10-6 in de supertiebreak. De dubbel verloor ik die dag nipt met 10-8 in de supertiebreak. De volgende zondag mocht ik weer spelen en ik had weer een spannende single. Mijn tegenstandster begon de wedstrijd goed, ik iets minder en ik verloor de eerste set met 6-0. Tweede set begon ik beter te spelen en won ik met 6-4, de supertiebreak won ik met 10-6.

Toernooiplanning

De eerstvolgende wedstrijd die ik nu zal hebben is het NK, eind juli. De eerste week van augustus zal ik vervolgens een NRT*** spelen in Roden. Na dit toernooi speel ik op 16 augustus nog Duitse competitie. Eind augsustus zijn de eerste ITF toernooien in Nederland gepland (Alkmaar en Den Haag), waar ik aan mee zal doen. Het lijkt er dus op dat ik de komende tijd weer veel wedstrijden kan gaan spelen!

Delen op social media