Versoepelingen

Fotograaf: Marleen Fouchier
07/06/2020

Bijna 3 maanden lang heb ik thuis getraind door het Corona virus. Vanaf 11 mei kwamen er versoepelingen en kon ik weer richting Den Haag om daar te trainen.

Duitse competitie

De eerste paar weken training zitten er nu op en ook de eerste wedstrijden komen er alweer aan. Afgelopen week heb ik bij de bond in Amstelveen een aantal oefenwedstrijden kunnen spelen en vanaf 14 juni gaat de Duitse competitie van start. Er worden 2 data in juni gespeeld waarna het verder gaat in Augustus. Aangezien we een groot team hebben is het nog even afwachten hoeveel keer ik mag spelen, maar de eerste keer (op 14 juni) speel ik sowieso mee.

Nederlandse competitie en toernooien

De Nederlandse competitie gaat, zoals het nu lijkt, in September beginnen. Er wordt niet gespeeld om promotie/degradatie, maar ons team heeft besloten om toch te spelen.

De toernooien in Nederland en het buitenland zijn uitgesteld tot 1 augustus. Het is nog even afwachten of de toernooien dan echt weer van start gaan. Zodra ik weet of dat het geval is en wat mijn planning voor de komende tijd zal zijn laat ik dat via de website weten. Voor nu is het hard trainen en Duitse competitie spelen.

Delen op social media